Ga terug

Marokkaanse kipspiesjes

Porties 10
Auteur Bouchra

Ingrediƫnten

  • 500 gram kipfilet
  • 1 theelepel kurkuma
  • 1/2 theelepel gemberpoeder
  • 1/2 theelepel komijn
  • 1 theelepel ras el hanout
  • 2 eetlepels olie
  • een bosje koriander
  • zout
  • peper

Instructies

  • Hak de koriander fijn.
  • Snijd het kipfilet in even grote blokken van ongeveer 2,5 cm.
  • Doe de gesneden kip in een kom en voeg daar kurkuma, gemberpoeder, komijn, ras el hanout, olie en de gesneden koriander aan toe.
  • Breng op smaak met zout en peper.
  • Meng alles goed door elkaar.
  • Laat de marinade minstens een half uur intrekken.
  • Rijg de blokjes kip aan de satestokjes.
  • Rooster de kipspiesjes op een barbecue gaar en goudbruin.