Ga terug

Mie met tofu

Porties 4
Auteur Loraine

Ingrediënten

  • 250 gram eiermie
  • 2 eetlepels wokolie
  • 375 gram naturel tofu uitgelekt en in blokjes
  • 250 gram champignons in plakjes
  • 1 struik paksoi in repen
  • 150 mililiter teriyaki woksaus

Instructies

  • Kook de mie zoals aangegeven op de verpakking.
  • Verhit de wokolie in een pan.
  • Roerbak de tofu bruin in twee minuten tijd.
  • Voeg de champignons toe en roerbak één minuut.
  • Voeg de paksoi toe en roerbak vijf minuten, totdat de paksoi knapperig en gaar is.
  • Giet de mie af.
  • Schep de mie met de woksaus door het tofu-groentemengsel.
  • Roerbak dit geheel één minuut.
  • Je kunt eventueel nog peper en zout naar smaak toedienen, en anders is je gerecht klaar om over vier kommen verdeeld te worden!