Ga terug

Pasta met vlees in zure room

Porties 4
Auteur Bouchra

Ingrediƫnten

  • 2 biefstukken in blokjes
  • 200 gram pasta
  • 1 ui gesnipperd
  • 150 gram zure room
  • 2 eetlepels tomatenpuree
  • 1 theelepel mosterd
  • 1 bouillonblokje
  • 1/2 theelepel paprikapoeder
  • 1 theelepel fijngehakte dille
  • 30 ml warm water
  • zout
  • peper

Instructies

  • Bak het vlees gaar in wat olie.
  • Breng het op smaak met wat peper en zout en zet het aan de kant.
  • In dezelfde pan fruit je de ui glazig.
  • Voeg de zure room, mosterd en tomatenpuree toe.
  • Breng op smaak met paprikapoeder, peper en een bouillonblokje.
  • Voeg het water toe en laat het geheel sudderen.
  • Doe nu het vlees weer terug in de pan en voeg de dille erbij.
  • Laat het enkele minuten koken en serveer het met de pasta.