Ga terug

Spaghetti met gehaktsaus, champignons en olijven

Gang Hoofdgerechten
Voorbereidingstijd 7 minuten
Bereidingstijd 20 minuten
Totale tijd 27 minuten
Porties 4
Auteur Bouchra

Ingrediƫnten

  • 1 pak spaghetti
  • 1 pak spaghettisaus uit een pakje
  • 200 gram champignons in plakjes
  • 300 gram rundergehakt
  • 1 ui
  • handvol zwarte olijven
  • olie

Instructies

  • Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout.
  • Verhit wat olie in een pan en rul het gehakt.
  • Voeg dan de champignons en fijngesneden ui toe. Bak dit tot het gaar is.
  • Bereid de spaghettisaus volgens de verpakking.
  • Voeg de spaghettisaus toe aan het gehaktmengsel en laat dit nog enkele minuten meekoken.
  • Serveer de spaghetti met de gehaktsaus op een bord en garneer met zwarte olijven.