Ga terug

Spitskool met gehakt en rijst

Gang Vleesgerechten
Voorbereidingstijd 15 minuten
Bereidingstijd 20 minuten
Totale tijd 35 minuten
Porties 4
Auteur Bouchra

Ingrediƫnten

  • 500 gr gehakt
  • 130 gr gekookte rijst
  • 130 gr zachte witte kaas
  • 2 theelepels paprikapoeder
  • 1 ui
  • 2 eieren
  • bloem
  • olijfolie
  • zout
  • peper

Instructies

  • Rasp de gepelde ui en meng het met de gekookte rijst, witte kaas, gehakt en een ei.
  • Breng op smaak met zout en peper.
  • Maak er ballen van ter grootte van een citroen. Druk ze een beetje plat.
  • Haal ze dan door een losgeklopt ei vervolgens door het bloem.
  • Bak ze in olijfolie tot ze gaar en krokant zijn.
  • Serveer met rijst en een tomatensalade.