Ga terug

Tortellini met zalm en broccoli

Porties 4
Auteur Bouchra

Ingrediƫnten

  • 300 gram tortellini met kaasvulling
  • 500 gram broccoli in kleine roosjes
  • 2 uien fijngesnipperd
  • 1 bakje gerookte zalmsnippers
  • 125 gram verse roomkaas met kruiden
  • 2 eetlepels olijfolie

Instructies

  • Breng ruim water aan de kook.
  • Strooi de broccoli, wat zout en de tortellini in de pan en kook het volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Schep wat kookvocht in een kommetje en zet het apart.
  • Giet de de pasta met de broccoli af in een vergiet.
  • Verhit twee eetlepels olijfolie in een pan en fruit hierin de gesnipperde uien.
  • Voeg vervolgens de tortellini, broccoli en roomkaas toe.
  • Bak voor een minuutje en voeg dan het achtergehouden kookvocht toe.
  • Laat de roomkaas al roerend smelten en schep als laatst de zalm erdoorheen.
  • Verdeel het over vier borden en serveer direct.