Ga terug

Tortilla met aardappel en spinazie

Gang Hoofdgerechten
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 20 minuten
Totale tijd 30 minuten
Porties 4
Auteur Bouchra

Ingrediƫnten

  • 450 gram verse spinazie
  • 3 aardappelen
  • 1 grote ui
  • 5 eieren
  • olijfolie
  • zout
  • peper

Instructies

  • Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes.
  • Schil en snipper de ui.
  • Bak de ui en de blokjes aardappel circa 10 minuten in een koekenpan met wat olijfolie op zacht vuur.
  • Haal de aardappelen en ui eruit en zet ze apart.
  • Voeg de spinazie toe aan de pan en bak de spinazie enkele minuten.
  • Klop de eieren los met wat zout en peper en roer het aardappelmengsel en de spinazie erdoor.
  • Laat het mengsel weer terug in de pan glijden en laat het op laag vuur gaar worden.
  • Keer de tortilla met behulp van een deksel of bord om en laat verder gaar worden.
  • Serveer warm of koud, als voorgerecht of hoofdgerecht.