Ga terug

Wentelteefjes

Porties 4
Auteur Loraine

Ingrediƫnten

  • 8 sneetjes oud wit brood
  • 2,5 deciliter melk al een minuut of tien uit de koelkast
  • 2 eieren
  • 1 theelepel kaneel
  • 35 gram suiker
  • 40 gram boter
  • Geraspte citroenschil hoeveelheid bepalen naar smaak
  • Poedersuiker
  • Een handvol blauwe bessen
  • 8 aardbeien in vieren gesneden

Instructies

  • Klop de eieren met de suiker, de kaneel en de schil van de citroen.
  • Giet hier alle melk bij.
  • Snijd de korsten van het brood af.
  • Week de boterhammen in het melkmengsel en laat deze even uitlekken op een bord.
  • Je kunt het uitgelekte mengsel weer gebruiken om andere boterhammen in te drenken.
  • Bak de wentelteefjes vervolgens in een pan aan beide kanten lichtbruin. Vind je donkerder lekker, bak ze dan wat donkerder.
  • Bestrooi de wentelteefjes met poedersuiker.
  • Serveer de wentelteefjes met de blauwe bessen en de aardbeien.