Geniet op de camping van heerlijke wraps met spinazie. Een vegetarisch hoofdgerecht, waar iedereen van zal smullen. Je maakt ze bovendien in een handomdraai klaar en staat dus niet lang in de keuken.
Wraps met spinazie
Porties 4
Ingrediënten
- 4 grote tortilla wraps
- 500 gram verse spinazie
- 100 gram champignons
- Acht zongedroogde tomaatjes
- Handjevol pijnboompitjes
- 150 gram geraspte kaas
- Peper en zout
- Olijfolie
Instructies
- Was de spinazie en champignons.
- Snijd de champignons in schijfjes en het knoflookteentje fijn.
- Doe olie in de pan en wok de spinazie met de fijngesneden knoflook.
- Champignons toevoegen en peper en zout naar smaak.
- Pijnboompitten in een andere pan roosteren.
- Wraps verwarmen in pan of magnetron.
- Inhoud uit pan en de pijnboompitten over wraps verdelen en bestrooien met geraspte kaas.
- Wraps oprollen en bord garneren met zongedroogde tomaatjes.