Zalm met sugarsnaps

Zalm met sugarsnaps: het klinkt misschien lastig te maken, maar het is echt heel eenvoudig. Gebruik dit simpele recept om voor twee personen snel op tafel te zetten.

Zalm met sugarsnaps

Porties 2
Auteur Loraine

Ingrediënten

  • 2 zalmfilets van ongeveer 200 gram per stuk
  • 2 eetlepels scherpe mosterd
  • 400 gram sugar snaps
  • 1 eetlepel wittewijnazijn
  • bosui

Instructies

  • Bestrijk de zalmfilets met de mosterd.
  • Bak de zalmfilets bijna gaar in boter.
  • Kook de sugar snaps ondertussen beetgaar, in ongeveer 4-6 minuten.
  • Serveer de zalm naast de sugar snaps.
  • Besprenkel dit met 1 eetlepel wittewijnazijn en wat ringetjes bosui.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven