Zoetzure komkommer

Zoetzure komkommer is makkelijk zelf te maken en de ingrediënten heb je meestal al thuis liggen. Lekker fris bij een Indonesische rijsttafel of bij de barbecue!

Zoetzure komkommer

Porties 4
Auteur Bouchra

Ingrediënten

  • 1 komkommer
  • 5 eetlepels azijn
  • 3 eetlepels suiker
  • ½ theelepel zout

Instructies

  • Schaaf de komkommer met een kaasschaaf in dunne plakken.
  • Meng de azijn met de suiker in een kom tot de suiker is opgelost.
  • Doe de plakken komkommer erbij en meng alles goed met elkaar.
  • Laat dit een uur in de koelkast intrekken.
  • Komkommermengsel voor het eten afgieten en serveer als bijgerecht.

 

 

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven